Doe je mee? Haakt u aan?

Een bijzondere vlam brandde recent tijdens de Olympische Spelen: ‘heilig vuur’ zette veel sporters in beweging. Dit mondiale event dat een jaar later dan gepland doorging, bracht vertier thuis en zorgde voor verbroedering. En wat dacht je van het jaarlijkse bevrijdingsvuur? Bij ‘heilig vuur’ denken wíj ook aan het vuurtje dat extra oplaait als wij iets bijzonders gehoord, gezien of geleerd hebben.

In en om de kerk kun je geestelijk opwarmen via activiteiten en cursussen van Vorming & Toerusting (V&T). Seizoen 2021-2022 biedt voor elk wat wils: we bieden je in verschillende vormen en op diverse tijdstippen activiteiten aan om ‘heilig vuur’ te creëren. Doe je mee? Haakt u aan? Laat het ons horen: een aanmelding zou fijn zijn. Naast de leerzame component is het sociale aspect natuurlijk ook wezenlijk. Dàt snappen we nu meer dan ooit. Niet alleen in de sport is broederschap en zusterschap onmisbaar!

De commissie V&T hoopt ‘vurig’ op jouw deelname:
tot ziens of adieu,
Harry Aardema, ds. Wouter Koelewijn, ds. Joke Quik-Verweij

Laat je inspireren


"Naast de leerzame component is het sociale aspect ook wezenlijk. Dàt snappen we nu meer dan ooit."

Activiteiten Vorming & Toerusting op een rij

Abonnees van Samenklank hebben de programma krant bij het septembernummer van het kerkblad ontvangen. Het programma ook op hier beschikbaar. Eventuele wijzigingen in bijvoorbeeld tijden en locaties of het doorgaan van een activiteit worden op de website gepubliceerd.

 

  • Bekijk het programma op de website >  

Lees meer 

Programmakrant Vorming & Toerusting

Alle activiteiten van dit seizoen zijn in een mooie programmakrant gepubliceerd. Je kunt deze hier downloaden als PDF bestand.