zondag 10 april 2022 om 10:00 uur

Tekst(en): Lucas 22: 1-6, 14-23
Ouderling(en): Willemijntje Klein
Organist: Bernard van Beek

Sinds zondag 27 februari vervallen vrijwel alle coronamaatregelen tijdens onze kerkdiensten. Het aanmelden vervalt en het dagen van een mondmasker en 1,5 meter afstand hinden zijn niet meer verplicht, maar mag uiteraard wel. We zijn blij dat ook weer alle liederen door iedereen mogen worden meegezongen. Lees in dit bericht wat we doen om te zorgen dat iedereen zich veilig voelt in de kerk.

Het is vandaag de 6e zondag van de 40 dagentijd: Palmzondag. Met elkaar gaan we op weg naar Pasen. Het thema van vadaag is 'Avondmaal, verleden-heden-toekomst'. Het landelijke thema is dit jaar: Alles komt goed?!

In de lezing van komende zondag vertelt Jezus
hoe Hij in de toekomst herdacht wil worden.
Namelijk met een maaltijd.
De Kerk doet dat sindsdien.
Wij in onze gemeente ook.

Ontmoeting na de dienst
Na afloop van de dienst ben je welkom in Overweide om elkaar te ontmoeten en na te praten. Er is koffie, thee, limonade en wat lekkers.

Beluister en bekijk de dienst (live) via kerkomroep.nl Welkom! Vanuit de kerk aan de Kerkstraat zijn we met elkaar verbonden.

Kerkdienst live en online

zo 14 aug 2022 om 10:00 uur Voorganger:
ds. Joke Quik-Verweij
Locatie: In en vanuit de kerk aan de Kerkstraat in Renkum zijn we met elkaar verbonden.

Kerkdienst live en online

zo 21 aug 2022 om 10:00 uur Voorganger:
ds. Wouter Koelewijn

Kerkdienst live en online

zo 28 aug 2022 om 10:00 uur Voorganger:
ds. Marianne Brussel uit Ede

Kijk en luister naar de kerkdienst

Online kerkdienst van onze gemeente

Hart voor duurzaamheid

Doelen en activiteiten

Samenklank

Kerkblad Samenklank nr. 07 (september 2022) verschijnt voor de eerste zondag van september. Kopij uiterlijk maandag 22 augustus aanleveren bij de redactie.

Informatie over de ANBI van onze kerk.

Samenwerken aan deze website

Login voor redacteuren