Kindervieringen: Beloofd land in zicht

Beloofd land in zicht

God bevrijdde de Israëlieten uit Egypte, waar ze als slaven werkten. Ze gingen vervolgens door de woestijn op weg naar het land dat God hun beloofd had. De bevrijdingsdag noemden ze voortaan het paasfeest. Ieder jaar tijdens het paasfeest denken ze aan de bevrijding terug. Net als voor de Israëlieten is Pasen ook voor ons een feest van bevrijding. We vieren dat we bevrijd zijn door Jezus. En, net als zij, zijn ook wij op weg naar het beloofde land: Gods nieuwe wereld.

Er is (voorlopig) elke twee weken een kinderviering. We starten met de kinderen in de kerk, gaan daarna naar de eigen ruimte en maken ook het einde van dienst in de kerk mee. Op de zondag sat er geen konderviering is, is er wel een kort kindermoment in de kerk. Wil je tussendoor niks missen en ben je benieuwd naar de verhalen van de overige weken? Die vind je via Bijbel Basics.

De kindervieringen zijn gepland op:
  • zondag 13 maart (Bevrijding uit Egypte)
  • zondag 27 maart (Bijna in het beloofde land)
  • zondag 10 april (Jezus het paaslam)
Kijk voor meer detals over de kindervieringen op de homepage of op de pagina Kerkdiensten